Doodle Beauty
Uw Doodle schoonheidsspecialist aan huis! 

Nieuws, informatie en Acties 

Vacht makkelijker uit de klit houden ?  

Gebruik voor de juiste vachtverzorging de Activet borstel. Deze professionele borstel is een must voor iedere Doodle eigenaar. Met de juiste producten en materialen wordt het verzorgen van de vacht van uw Doodle gemakkelijker. Wil jij weten welke Activet geschikt is voor jouw Doodle?    Ik help u daar graag bij, 

Gebruik tevens een goede ontklit spray. K9 Dmatter Spray is een conditioner met een antistatische, ontklittende en vochtinbrengende kracht. DMatter van k9 voorkomt langdurig klitten en maakt de vacht behandelbaar.


Doodle vachtverzorging

Zoals bij elke langharige hond is het een must om de vacht schoon te houden, klitten te verwijderen en uit te borstelen en de haargroei binnen de perken te houden. 

Wekelijks borstelen is een must om:

-       De vacht schoon te houden en vuil en stof te verwijderen,

-       De huidvetten gelijkmatig over de vacht te verdelen, zodat deze zijn beschermfunctie behoudt en

-       De huid te masseren, zodat de haargroei gestimuleerd wordt

Daarnaast is het net zoals bij de andere rassen met een “enkele vacht” het beste om de vacht vanaf de leeftijd van 5 maanden elke 2 maanden een stukje in te (laten) korten, net zoals wij mensen elke 6 weken naar de kapper gaan. Is de vacht erg dik of krullerig, dan is het verstandig om de trimbeurt te vervroegen naar elke 6 tot 8 weken, zodat deze minder klitgevoelig is. Op deze manier houdt je de vacht gezond, voorkomt je dode, gespleten punten, waardoor de vacht zijn glans behoudt en klitten voorkomen worden.  


Wist je dat honden tandpijn voelen net zoals ons? Zij verbergen het alleen beter. Voorkom tandvleesproblemen bij je hond. 

Goede gebitsverzorging is belangrijk voor huisdieren. 
Lees meer via http://www.dierenarts.nl/gebitsverzorging-bij-huisdieren/


Tanden Poetsen bij uw hond, maar hoe ? 

Dit filmpje laat u makkelijk zien hoe te beginnen en wat u ervoor nodig heeft. 

 https://www.youtube.com/watch?v=uYrXKQpz5w8Nu de Beauty Gallery te volgen via : https://twitter.com/doodle_beauty


 
 
 
 
Opbellen
E-mail